km-defense-grafica

kmdefense.com Krav Maga - arta martiala de autoaparare - Scoala Bukan

Krav Maga este arta martiala de autoaparare. Este foarte eficienta si bazata pe realitatea strazii, fiind dezvoltata initial pentru trupele de elita israeliene. Este modul de lupta ideal pentru situatiile neasteptate si periculoase. Cum sa incepeti antrenamentul de Krav Maga: Miercuri 20.00-21.30 / 21.30-23.00 Vineri 20.00-21.30 / 21.30-23.00 Adresa : Str. Tabacarilor, nr. 2, sector 4 – la fostul complex Pionierul, cum se intra prin gang pe la bariera, dreapta, dreapta si la etaj Repere – lângă Maternitatea Bucur şi Centrul de Recuperare Medicala KINISIS. Mijloace de transport: la 7- 8 minute de staţiile de metrou Unirii şi Timpuri Noi, la 1 minut de staţia Pasaj Mărăşeşti – tramvai 23, 27 Instuctor: Sorin Matei Formular Inscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ_a5N07A5o_PbL4v74mpV4bVyhnp9rqF5mh0jr7GKyRvF1w/viewform?c=0&w=1
Andy-Daniel Tanase
Andy-Daniel Tanase shared Mastro Defence System's video to the group: kmdefense.com Krav Maga - arta martiala de autoaparare - Scoala Bukan.13 hours ago
Am vazut ca pe alocuri se folosesc si tehnici de Krav Maga... Oricum, interesant de urmarit...
Andy-Daniel Tanase
Sorin Matei
Sorin Matei shared Bukan - School of Krav-Maga's post to the group: kmdefense.com Krav Maga - arta martiala de autoaparare - Scoala Bukan.5 hours ago
In stanga sunt copii lui Yaron si Imi (cei ce ati dat examenul de centura l-ati vazut pe Rotem). In dreapta este Yaron si Imi. Ieri a fost ziua de nastere a lui Imi. Datorita lui avem astazi aceasta minunata arta martiala.
Sorin Matei
Sorin Matei4 days ago
Ce ziceti? Vreti?

"A fost odata ca niciodata un imperiu foarte puternic, KRAV MAGA BUKAN, care a adus laolalta pe cei mai mari razboinici din toate timpurile. Intre ei se aflau trei fiinte plapande, dar violente, supranumite Fetitele Powerpuff.
La inceput, conducatorul armatei, Serbanus Maximus, era temut de toti soldatii sai din cauza antrenamentelor dure la care ii supunea. Tot atunci el le-a interzis Fetitelor Powerpuff sa se antreneze impreuna sau sa petreaca timp impreuna, pentru ca zburdalnicia lor impiedica buna desfasurare a activitatilor razboinice si nu ii lasa pe soldati sa se concentreze.
In consecinta, o data pe an, la sfarsitul primaverii, pentru a sarbatori pe cele si pe cei nascuti in acea perioada, Fetitele Powerpuff au gasit o modalitate de a evada si a se distra impreuna cu colegii si conducatorul lor. Astfel s-a nascut PETRECEREA POWERPUFF, cea mai mare ocazie de distractie si voie buna pentru membrii tuturor clanurilor Bukan de aici si de pretutindeni.
Acest bun obicei s-a pastrat pana in zilele noastre, asa ca si anul acesta Fetitele Powerpuff planuiesc sa petreaca o seara minunanta alaturi de colegii si colegele lor, precum si de acelasi conducator neinfricat (care va supraveghea vigilent buna desfasurare a distractiei), incercand sa nu demoleze stabilimentele care le gazduiesc si sa nu lase huliganii de orice fel sa strice buna dispozitie a soldatilor Bukan.
De anul acesta, Petrecerea Fetitelor Powerpuff s-a extins pentru a-l include si pe Mojo Jojo, soldat de nadejde, incasator de preferinta si ucenic din frageda pruncie a lui Serbanus Maximus.
Daca doriti sa petreceti o seara dansanta de neuitat, sunteti invitatii nostri sambata, 27 mai, de la ora 22, la El Dictator, la PETRECEREA POWERPUFF SI MOJO JOJO! Sunt asteptati toti colegii Bukan, alaturi de apartinatori si dependenti, indiferent de clanul din care fac parte!"
Sorin Matei
Sorin Matei2 days ago
Azi pentru unii scoala caderii si pumni. Pentru altii...picioare! 😛
Sorin Matei
Sorin Matei added 4 photos to the album: De sezon si umor in kmdefense.com Krav Maga - arta martiala de autoaparare - Scoala Bukan.5 months ago